LİG SEÇ
- TÜMÜ
- Türkiye
- İngiltere
- İspanya
- İtalya
- Almanya
- Fransa
- Hollanda
- Portekiz
- Danimarka
- Belçika
- Çek Cum
- Brezilya
- Arjantin
- Rusya
- Romanya
- Yunanistan
- Hırvatistan
- İsveç
- İsviçre
- Japonya
- Polonya
- Avusturya
- Ukrayna
- ABD
- Macaristan
- İrlanda
- Meksika
- Slovenya
- Şili
- Kolombiya
- Paraguay
- Azerbaycan
- Galler
- Finlandiya
- İskoçya
- İzlanda
- Norveç
- Belarus
- Peru
- Güney Kore
- UEFA
- Şampiyonlar Ligi
- Uluslararası
- Libertadores
- U21
- Basketbol
- Hentbol
- Tenis
- Diğer Tur.
Antep geçen hafta A. Demir’i ağırladı ve kendi sahasında etkisiz bir 90 dakika oynadı. İç sahadayken bile rakip kaleye 90 dakikada 2 kere gidebildiler. O maçta kırmızı kart gören Ersoy Konyaspor karşısında oynamayacak.
Konyaspor ise 4 maçtır kaybeden Antalyaspor deplasmanında 1-1’lik skor ile yine barajın altında kaldı. Ümraniyespor maçında da olduğu gibi rakip kaleye gidemediklerini gördük. İlk tehlikeli ataklarını 40. dakikadan sonra Soner ile yaptılar. Golü ise 90+6’da kalecinin topu elinden kaçırmasıyla bulup 1 puan aldılar. Konyaspor iyi oynamıyor.
9 maçta 10 gol atan yani maç başına 1 gol ortalaması ile oynayan, 2 haftadır düzgün atağa kalkamayan bir takım izliyoruz ve bu takım Süper Lig’in zirvesinde yer alıyor. Konyaspor puan durumundaki yerini 9 maçta yediği 3 gol gibi güzel bir istatistiğe borçlu diyebilirim. Antep de gol bulma konusunda sıkıntı çeken bir ekip. Orta alanda direnç gösterirlerse az gollü bir müsabaka izleriz.