LİG SEÇ

YAZAR SEÇ

  • 105
  • /
  • G.Antep - Trabzon
  • /
  • Alt (2,5)
  • /
  • 1.55

Spor Toto Süper Lig'inde 27. hafta maçında Gaziantepspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor. Gaziantepspor son haftalarda aldığı sonuçlarla epey düşüşe geçti. Ligde son 8 haftada sadece bir galibiyetleri var ve o da Kamil Ocak'ta Galatasaray'a karşı. Her ne kadar küme düşme hattının 11 puan gerisinde olsa da ilk yarıda aldığı ekstra puanlar sayesinde o zorluğu hissetmiyorlar. Mutlu Topçu'nun bu sezon sürekli dediği sakatlık sorunundan muzdaripler. Kadrolarının yetersizliği de buna eklenince son haftalarda kötü sonuçlar kaçınılmaz oldu. Trabzonspor'a gönderilen Muhammed Demir'in boşluğunu halen dolduramadılar ve hücum hattında çok zorluk çekiyorlar. 

Rakip Trabzonspor ise tarihinin en zor sezonlarından birini yaşamaktaydı ki üst üste içerde aldıkları Mersin ve Sivasspor maçlarıyla az da olsa nefes alabildiler. 3 hafta önceye kadar küme düşecek mi sorularına maruz kalan kulüpte Hami Mandıralı da etkisini hissettiremedi. Sezon başında yapılan onca transfer ve harcanan paranın stratejik anlamda başarıya ulaşamadığını görebiliyoruz. Cardozo'nun dönmesi onlar adına bir artı. Elde sadece Muhammet Demir ile oynamak çok sıkıntı yaratıyordu Trabzonspor'a. Şimdi biraz olsun daha alternatif bir seçenek skalasının içindeler. 

Maç öncesinde Gaziantepspor'da Fernando Marcal dışında bir eksik bulunmazken, deplasman takımı Trabzonspor'da ise Onur ve Ramazan Övüç forma giyemeyecek. İki formsuz ekibin karşılaşmasının kısır geçeceğini düşünüyorum. Ama kötünün iyisini bir adım daha önde görüyorum. Önce 2.5 alt olmakla birlikte sonra Trabzonspor galibiyeti öneririm.

Uğur Sever

01.04.2016
  • PAYLAŞ