LİG SEÇ
- TÜMÜ
- Türkiye
- İngiltere
- İspanya
- İtalya
- Almanya
- Fransa
- Hollanda
- Portekiz
- Danimarka
- Belçika
- Çek Cum
- Brezilya
- Arjantin
- Rusya
- Romanya
- Yunanistan
- Hırvatistan
- İsveç
- İsviçre
- Japonya
- Polonya
- Avusturya
- Ukrayna
- ABD
- Macaristan
- İrlanda
- Meksika
- Slovenya
- Şili
- Kolombiya
- Paraguay
- Azerbaycan
- Galler
- Finlandiya
- İskoçya
- İzlanda
- Norveç
- Belarus
- Peru
- Güney Kore
- UEFA
- Şampiyonlar Ligi
- Uluslararası
- Libertadores
- U21
- Basketbol
- Hentbol
- Tenis
- Diğer Tur.
Boluspor 3 puanla 3. sırada yer alırken Beşiktaş 6 puanla lider. Boluspor ilk maçında Kayserispor’a yenildi ama son maçta Darıca G.Birliği’ni 3-1 iç sahada 3-1 yendi. Ligde de son haftalardaki puan kayıplarıyla 4. sıraya gerilediler. İyi bir kadrosu var Boluspor’un, Beşiktaş maçlarından puan çıkarttığı takdirde büyük ihtimalle gruptan çıkabilir. Kayserispor önümüzdeki haftalarda kupayı düşünemeyecek hallere gelecek. Andre Santos, Momadou Diarra, Rydell Poepon gibi takımı sırtlayan çok önemli oyuncuları var. Ancak hafta sonu Yeni Malatya ile oynayacakları maç bu maçtan çok daha önemli. O yüzden ben Bolu’dan da rotasyon bekliyorum, as kadro sahada yer almazlar. Bu da sürpriz ihtimalini azaltıyor.
Beşiktaş yine rotasyona gidecektir, araya U21 oyuncularını serpiştirecek. Kupada 2 maçta da Beşiktaş’ı kurtaran Kerim Frei ile yolların ayrılması kararı alındı ve talipler çıktı. Orta alanda da Atiba, Oğuzhan ve Tolgay yerine Marcelo, Necip ve Gökhan İnler üçlüsünü izleyebiliriz. Forvette de yine Ömer olur.
Bolu’da hava şu anda -12 derece. Maç saatinde hem sıcaklık hem de hissedilen çok daha soğuk olacak. Beşiktaş’ın kadrosu pek güven vermiyor. Gol bulması beklenen isimler forma şansı bulamayan oyuncular. Bolu da hafta sonu önemli bir maça çıkacak. Tüm şartlar temponun düşük olacağını gösteriyor. Bolu'ya çifte şans bahisi de 2. önerim.
Bahadır Çevik