LİG SEÇ
- TÜMÜ
- Türkiye
- İngiltere
- İspanya
- İtalya
- Almanya
- Fransa
- Hollanda
- Portekiz
- Danimarka
- Belçika
- Çek Cum
- Brezilya
- Arjantin
- Rusya
- Romanya
- Yunanistan
- Hırvatistan
- İsveç
- İsviçre
- Japonya
- Polonya
- Avusturya
- Ukrayna
- ABD
- Macaristan
- İrlanda
- Meksika
- Slovenya
- Şili
- Kolombiya
- Paraguay
- Azerbaycan
- Galler
- Finlandiya
- İskoçya
- İzlanda
- Norveç
- Belarus
- Peru
- Güney Kore
- UEFA
- Şampiyonlar Ligi
- Uluslararası
- Libertadores
- U21
- Basketbol
- Hentbol
- Tenis
- Diğer Tur.
Ankaragücü lige yeni katılan takımlardan. Ne yapacakları tam bir muamma. Transfer döneminde Bursaspor'da geçen sene fazla forma şansı bulamayan Faty (O), deneyimli stoper Yalçın Ayhan (D) Sivasspor'dan Bifouma (O), Gençlerbirliğinden Hopf (K), Antalyaspor ve Gençlerbirliği'nden fazla kilolarıyla tanıdığımız El Kabir (F), Malaga'dan Bakary Kone (D), Zwolle'den Youness Mokhtar ve Osmanlıspor'dan Tiago Pinto (D) takıma dahil oldu. Geçen seneki kadrodan en önemli kayıpları Umut Nayir (F 30 maç 14 gol) oldu. Yaptıkları transferler kalbur üstü transferler olmasada Ankaragücü kümede kalma mücadelesi verecek gibi duruyor.
Galatasaray ise Süper Kupa maçında penaltılarla Akhisar Bld.'ye boyun eğdi. Geçen sezonun şampiyonu hazırlık maçları ve Süper Kupa maçında hiç iç açıcı bir görüntü sergilemedi. Mali durumlardan dolayı da transfer yapamayışı ve sezonun başı olması nedeni ile bazı aksaklıklar da göz önüne çıkıyor.
Galatasaray'ın defans hattı geçen seneden beri sıkıntılıydı. Bu sezon da ekstra olarak Denayer'in yokluğu eklendi ve transfer gerçekleşmezse koskoca sezon Maicon ile geçmez, bu açık. Nagatomo'nun durumu maç saatinde belli olacak ama büyük ihtimalle forma giymesi bekleniyor.
Galatasaray zor da olsa kazanır diye düşünüyorum fakat kalesinde gol görecektir. Taraf bahisi almaktansa KARŞILIKLI GOL VAR seçeneği daha cazip geliyor.
uTku ÇEVİK