LİG SEÇ

YAZAR SEÇ

  • 107
  • /
  • Akhisar - Konyaspor
  • /
  • IY 0
  • /
  • 1.85

Akhisar bu sezonda ligimizin renkli takımı olmayı başardı. Fakat bu sezon çıtayı biraz daha yukarı çıkartıp ilk 4 savaşı içinde kaldılar. Douglao, Güray ve Rodallega takımın ilk yarıyı bu şekilde bitirmesinde en önemli pay sahibi.

Konyaspor'a gelecek olursak bana göre Konya ileri uçta topu hızlı çeviren sprinter oyuncuları olan takımlara karşı çok zorlanıyor. Ayrıca Konyaspor takımına baktığımızda savunma anlamında son derece başarılı ama ileri uçta aynı üretkenlik yok. Evinde oynadığı maçlarda daha baskın olabilen ekip deplasmanda takım kimyasının kontra atağa hiç uygun olmamasından dolayı sıkıntı çekiyor. 

Ben aralarında sadece 3 puan olan bu ekiplerin maçının kontrollü başlayacağını düşünüyorum. İkinci yarı daha pozisyonlu bir maç izleyebiliriz. O zamanda Akhisar'ın ön plana çıkacağını düşünüyorum. Yüksek oran arayanlar 0/1 deneyebilirler. 

Metin Şerbetçi

16.01.2016
  • PAYLAŞ